2020. szeptember 1., kedd

FELKÉSZÜLÉS


Kedves Testvérek!


"Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét."
(2Timótheus 1:7)



Nem vészmadár vagyok, senkit sem szeretnék megfélemlíteni, de a hírek szerint a járvány erősödik. Nem tudjuk, hogy mennyire lesz komoly a helyzet a következő hetekben, hónapokban.

Okulva a tavaszi eseményeken, szeretném ha sokkal felkészültebbek lennénk arra az esetre, ha netalán egy időre újra az online istentiszteletek kapnának fő hangsúlyt egyházunk és gyülekezeteink életében.

Arra kérlek benneteket, hogy akik eddig még nem tették meg, azok szerelkezzenek fel technikai eszközökkel a távoli kapcsolattartásra (pl: okostelefon, táblagép, számítógép). Akinek pedig vannak eszközeik, de gondjuk van azok használatával, azok sürgősen kérjenek segítséget a megtanulásukhoz!

A tavaszi 2,5 hónapig tartó gyülekezési tilalom tapasztalható módon rosszat tett közösségeink lelki életének. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ezt legközelebb elkerüljük!
Elsősorban családunk, rokonságunk fiatalabb tagjait kérjük meg arra, hogy segítsenek a technikai eszközök beszerzésében, azok használatának megtanulásában. Ha erre nincs lehetőség, akkor jelezzétek nekem, s igyekezni fogunk arra, hogy a gyülekezet fiataljainak bevonásával segítséget nyújtsunk.

Amire szükség lesz a távoli kapcsolattartáshoz:
  • Zoom
  • Messenger (vagy WhatsApp, illetve Viber)
  • Youtube
  • Facebook
  • E-mail
  • általános internethasználat
Ezeknek a programoknak a telepítését végezzétek el, kezelésükben szerezzetek jártasságot!
Nagyon remélem, hogy nem lesz rájuk szükség, de ha mégis, ne érjen bennünket váratlanul.

Kérlek benneteket, hogy továbbítsátok ennek a levélnek a tartalmát azoknak a testvéreknek is, akiknek (még) nincs internetes kapcsolatuk.

Köszönettel és testvéri szeretettel: Bicskei Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TÁJÉKOZTATÁS AZ ADAKOZÁS RENDJÉRŐL A NAGYSZÉNÁSI GYÜLEKEZETBEN

Ü dvözletül:  „Ami a szentek javára folyó gyűjtést illeti, ti is úgy cselekedjetek, ahogyan azt Galácia gyülekezeteinek rendeltem. A hét els...